Welkom Herbé: nieuwe samenwerking versterkt expertise in herbestemming van erfgoed

United Experts Group (UEG) kondigt met trots de samenwerking aan met Herbé, een toonaangevend studiebureau gespecialiseerd in de herbestemming van complexe erfgoedprojecten. Deze uitbreiding van onze groep versterkt onze expertise op het gebied van erfgoedbeheer en restauratie.

Herbé, opgericht door Pieter Verfaillie en Ruben Willaert, heeft een sterke reputatie opgebouwd op het vlak van herbestemmingen van erfgoed. De samenwerking met UEG volgt op de recente toetreding van Ruben Willaert nv, gespecialiseerd in restauratie en archeologie, bij United Experts Group. 

Met deze samenwerking kunnen we onze klanten nog beter ondersteunen bij de herbestemming en restauratie van historisch waardevolle panden. 

Herbé brengt niet alleen een schat aan ervaring en kennis mee, maar deelt ook onze passie voor erfgoed en duurzaamheid. We kijken ernaar uit om samen nieuwe uitdagingen aan te gaan en unieke erfgoedprojecten tot leven te brengen

Dirk Coucke, CEO van UEG

Deze integratie stelt ons in staat om een breed scala aan diensten aan te bieden, van architecturale herbestemming tot uitvoerig restauratiewerk, en zo een leidende rol te blijven spelen in de erfgoedsector.

Ik ben er rotsvast van overtuigd dat de oplossing om het zeer complexe vraagstuk van herbestemming van erfgoed aan te pakken, ligt in het model van de ronde tafel van experten. Door de samenwerking met UEG versterken we niet alleen onze kennisdomeinen, maar ook het kennisnetwerk. Op die manier willen we nog beter oplossingen bieden aan één van de grote  uitdagingen van onze maatschappij

Pieter Verfaillie, oprichter Herbé

Voor meer informatie over deze samenwerking of onze diensten kan je contact opnemen via info@unitedexpertsgroup.be of telefonisch op 011 71 19 91.

 

Over United Experts Group

United Experts Group is een toonaangevende adviesgroep, bestaande uit een brede groep specialisten die diensten aanbieden in diverse sectoren. Onze missie is simpel: we willen ervoor zorgen dat ondernemers zich geen zorgen hoeven te maken over de complexiteit van wetgeving, fiscale vraagstukken of andere zakelijke uitdagingen. In plaats daarvan bieden we een heldere, concrete aanpak voor elke fase van hun onderneming.

Over Herbé

Herbé  is een erkend studiebureau met een focus op de herbestemming van erfgoed. Opgericht door Pieter Verfaillie en Ruben Willaert, biedt Herbé deskundig advies en begeleiding bij complexe erfgoedprojecten. Herbé matcht de geschiedenis van een pand, de troeven en gevoeligheden, met een hedendaagse invulling, gebaseerd op de 3G-methodologie: Gebouw, Gebruiker en Geld. Ze kijken verder dan het architecturale en bieden een gedragen omkadering zodat ze een totaaloplossing bieden voor complexe herbestemmingen.