Waarom werken bij United Experts Group?

Heb jij het juiste DNA?

De ‘war for talent’, dat is een realiteit. Eentje die wij ook voelen bij United Experts Group. Als kennisbedrijf besef je natuurlijk maar al te goed hoe belangrijk het is om de juiste medewerker op de juiste plek te hebben. En dat is iets waar we graag in investeren.


 

#krachtvanhetnetwerk

Dankzij de vele expertises bij United Experts Group kan je jezelf blijven ontwikkelen. Doorschuiven van het ene team naar het andere is perfect mogelijk wanneer jij je meer thuis zou voelen bij een andere expertise dan diegene waarbij je gestart bent. Net dat is onze kracht van het netwerk. Want zeg nu zelf, soms weet je het allemaal nog niet goed welke richting je uit wil wanneer je aan het begin van je loopbaan start. Maar evengoed iemand met 10, 15 of meer jaren ervaring kan een switch maken binnen ons bedrijf.


 

#samen

Als nieuwe medewerker sta je er niet alleen voor. Ongeacht je ervaring word je begeleid door een team. Een buddy zorgt ervoor dat je in die eerste dagen weet waar je de koffie kan vinden en hoe je een dossier terugvindt in de cloud. Samen zetten jullie de eerste stappen in het werk. Dankzij deze zachte aanpak ben je in no time klaar om zelf een volgende nieuwe collega te verwelkomen om samen met ons op pad te gaan.


 

#daadkracht

We doen wat we zeggen. Gewoon doen. Dat is onze aanpak. We hebben geen topdown beleid, maar gewoon een open deur-visie. Zit je met iets verveelds, heb je een nieuw idee, wil je gewoon een leuke anekdote vertellen? Dat kan allemaal. Geen mijnheer of mevrouw hier, maar gewoon Dirk, Carl of An. Zwier de deur maar open en vertel wat je te zeggen hebt. Daar houden we van. Bovendien zijn er ook heel wat tussenschakels om ervoor te zorgen dat iedereen waar en wanneer ook gehoord wordt.


 

#expertise

Bij United Experts Group krijg je de kans om jezelf te blijven ontplooien. Vandaag weet je misschien nog niet waar je binnen vijf jaar wil staan. Levenslang leren en opleidingen volgen, zit zodanig ingebakken in onze werking. Als kennisbedrijf vinden we het natuurlijk noodzakelijk om te blijven investeren in de expertise van onze medewerkers.


 

#betrouwbaar

Samen de grootste uitdagingen aangaan. Dat doe je alleen met mensen die je vertrouwd. We zijn dan ook trots op het feit dat we elk jaar enkele collega’s vieren die al vijftien jaar in dienst zijn. En neen, dat zijn geen vastgeroeste dinosaurussen. Integendeel. Omdat we zo dynamisch zijn, omdat we steeds samen aan hetzelfde zeil trekken, omdat we daadkracht tonen en onze expertises steeds verder uitbouwen, vormen we een hechte groep waar mensen met hetzelfde DNA zich gemakkelijk thuis voelen.

  • Groepsfoto van UEG-collega's